AC Changemakers
Annerieke Claassen

AC Changemakers

AC Changemakers realiseert samen met jou projecten op het gebied van cultuurparticipatie. We doen dit met passie en de overtuiging dat meedoen aan cultuur hét middel is waarmee diverse (kwetsbare) doelgroepen zich kunnen ontplooien. Samen cultuur maken geeft plezier en verbindt je met anderen. Het prikkelt je creativiteit, heeft een gunstige uitwerking op je geestelijke en lichamelijke gezondheid en biedt je kansen om op een positieve manier mee te doen aan de samenleving.

Hier ligt mijn passie. Ik help met mijn opgedane ervaring als projectleider en fondswerver graag meer culturele en maatschappelijke organisaties om projecten te realiseren die ertoe doen. Samen maken we het verschil. Voor zoveel mogelijk (kwetsbare) doelgroepen nemen we drempels weg voor deelname aan onze samenleving.

Ben je vanuit een culturele of maatschappelijke organisatie op zoek naar iemand waarmee je jouw droomproject kunt realiseren? Ik kom graag met je in contact.

De werkwijze van AC Changemakers

We plannen allereerst een (online) koffiemoment, want ik wil je graag beter leren kennen. Jij vertelt mij wat je wensen zijn op gebied van cultuurparticipatie, projectleiding of fondswerving. Vervolgens stel ik een projectvoorstel op, waarin ik op een concrete manier uitwerk hoe we jouw droom samen kunnen realiseren. Hierbij ga ik uitdagingen niet uit de weg, maar kom met concrete, realistische oplossingen. In een vervolggesprek bespreken we het projectvoorstel. Tenslotte hoor ik graag of
AC Changemakers de partner is om samen jouw dromen mee te realiseren.

AC changemakers

Annerieke ken ik als een bevlogen professional die niet alleen dingen bedenkt, maar ook zorgt dat het voor elkaar komt.
Ze verbindt waar mogelijk en creëert door haar open en ontspannen houding direct een prettige sfeer.

Karelien Druijff-Baart, Community Programmeur Cultuurkust / Cultuurmakelaar Putten